Over ons

 

Over Ons

Ik ben Jasper van Hassel, 30 jaar oud. Op mijn 16e ben ik begonnen met het leggen van vloeren en nog meer diverse diensten. Vanaf het begin wist ik dat dit mijn job was.

Heb altijd met veel plezier het werk gedaan voor een opdrachtgever maar toch had ik altijd de drang om mijn eigen onderneming te starten. Namelijk Multidiensten van Hassel!

Na jaren van ervaring opdoen en hard werken in o.a. hotels, fabrieken etc.. ben ik begonnen met het draaien van ploegendiensten, veelal s‘ochtends of s’middags vloeren, trappen leggen.

Op (Datum) heb ik mij bij de KvK handel ingeschreven als ‘Multidiensten van Hassel’ en doen wij alle klussen die voor de ‘grotere’ aannemers te klein zijn.

Van me laatste 2000 euro heb ik een bus gehaald en met het gereedschap dat al ik bezat mijn eigen onderneming gestart.

Zo is het allemaal begonnen,nu inmiddels alweer jaren verder!

Ik vertel dit omdat ik wil benadrukken dat Multidiensten van Hassel van vér komt en daarom elke klant als koning behandeld en uw wensen bij Multidiensten van Hassel altijd op nummer 1 staat.

Mijn droom en doel met Multidiensten van Hassel is: Dat u als klant, contact met ons opneemt en dat wij de klus voor u kunnen realiseren. Geen klus is te klein, wij doen de verbouwing, tot aan de verhuizing en zelfs het inrichten naar uw wensen.

Het is voor ons pas echt service leveren als u en uw gezin thuis aankomt en alles al is geplaatst in de kasten, televisies zijn geplaatst, fotolijsten zijn opgehangen en de tafel al staat gedekt! Dat is pas verhuizen.